En liten revansch

Posted by anna | Fyndat | tisdag 15 juni 2010 22:41

Förra veckan hittade jag ett annat Trio-fat, som den här gången var helt. Den fick komplettera det trasiga fatet. Samma pris (140:-), men helt. Jag hittade fatet hos Nostalgimix, här i Linköping. Jag har även sett ett litet fat i en butik i Vadstena, börjar det här likna en samling månne?

Jag håller på att försöka flytta alla mina foton till Flickr istället, det är därför det varit segt mellan uppdateringarna. Jag tror att det ger mig mer möjligheter att sortera och tagga fotona, och även lägga upp fler bilder utan att behöva bekymra mig för mycket om tungladdade sidor.

En lite mer slimmad version av Retroguide Östergötland är också på gång.

Related Posts with Thumbnails
Share and Enjoy:
  • Print
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Yahoo! Buzz
  • Twitter
  • Google Bookmarks

Leave a Reply