Lästips för den retrotokige

Posted by anna | Tidningar&Böcker | lördag 14 augusti 2010 16:21

Det har väl inte undgått den redan retrotokige att Land nu ger ut ett specialmagasin vid namn Minnenas Journal. Jag köpte ett nummer nyligen och tyckte att den var rätt läsvärd. Det jag dock saknade var en nutidskoppling till de gamla bilder som läsarna skickar in. Jag är ju väldigt nyfiken på hur platserna som visas på äldre bilder ser ut idag också. Men trots denna, min enda synpunkt, så kommer jag fortsätta läsa Minnenas journal. Förhoppningsvis kanske det kommer lite loppistips? Eller har det redan funnits med i tidigare nummer? Jag kanske ska sälja in min Retroguide Östergötland till redaktionen? 😉

Och, lästips nummer två. Äntligen har jag fått reda ut lite begrepp kring Gefle porslinsfabrik, med hjälp av boken Gefle Porslinsfabrik – vardagsporslin med färrglädje och stil av Tord Gyllenhammar och Björn Holm.

Boken går att köpa på bland annat Adlibris.

Related Posts with Thumbnails
Share and Enjoy:
  • Print
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Yahoo! Buzz
  • Twitter
  • Google Bookmarks

Leave a Reply