En skrivmaskin mot skrivkrampen?

Posted by anna | Farmor Evas recept,Kokboken | söndag 3 juli 2011 12:52

Om jag bara kunde så skulle jag köpa upp alla fina skrivmaskiner som finns på loppisarna. Jag är svag för dem i resefodral och av någon anledning inbillar jag mig att det på ren automatik ska komma en hel radda med böcker ur mina fingrar, bara jag hade en skrivmaskin. Inte särskilt logiskt, jag vet, men just nu har jag lite skrivkramp vad gäller mitt kokboksprojekt, så jag försöker verkligen med alla möjliga infallsvinklar för att hitta tillbaka till det roliga i projektet. Det har under en tid nu, funnits ett inslag av prestationsångest, när jag försökt sätta mig med min kokbok. Idén är långt ifrån unik, och det finns ju hur många som helst som gör betydligt finare kokböcker än vad jag någonsin kommer kunna göra.

Men, men, en skrivmaskin är nog inte lösningen. Det bästa är nog att fortsätta baka mig ut ur skrivkrampen och hoppas att sockerchocken kickar igång mig igen. För det här är ett projekt jag verkligen inte vill överge.

Related Posts with Thumbnails
Share and Enjoy:
 • Print
 • Digg
 • StumbleUpon
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks

4 Responses to “En skrivmaskin mot skrivkrampen?”

 1. Maria Says:

  Vad lustigt, jag tänkte just på ditt kokboksprojekt för inte så länge sedan och undrade hur det gick. Då vet jag hur läget är!

  Baka på och jag hoppas det kommer något gott som vi andra kan få testa också!

  Lycka till med bakandet och hoppas att skrivkrampen släpper för jag tycker ditt kokboksprojekt låter väldigt spännande!

 2. Gila Says:

  Jag la också nyligen upp en bild på en skrivmaskin på min blogg. De är fina, men vem använder dem?

 3. anna Says:

  Maria >> Jag funderar på att börja från ett annat håll, för att locka igång mig igen. Börja skissa lite på designen t ex.

 4. anna Says:

  Gila >> Det är det jag undrar också. Det känns som om det är museiföremål snarare än något man använder idag.

Leave a Reply