Det där som kallas livet

Posted by anna | Betraktelser | tisdag 27 september 2011 17:20

Kom liksom emellan. Det är skördetid och äppeltid och svamptid. Just nu torkar trattkantareller på köksbordet och äppelringar i ugnen. När själva vemodet i slutet av sommaren passerat, så älskar jag verkligen hösten. Det hänger nog mycket ihop med att jag är en samlare till min natur. Det infinner sig en härlig känsla att få fylla förråden inför vintern och i år verkar det vara både äppel- och svampår, så det är svårt att låta bli. Dessutom har jag fått från generösa vänner både körsbär, krusbär och lite annat smått och gott.

Jag har lite fynd av den mer traditionella sakletarkalibern som ligger och väntar på att få dyka upp här, dessutom har jag utvidgat mina jaktmarker i Östergötland ner mot Väderstad, Tåkern, Ödeshög också. En uppdatering av Retroguide Östergötland väntar med andra ord inom kort.

Related Posts with Thumbnails
Share and Enjoy:
  • Print
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Yahoo! Buzz
  • Twitter
  • Google Bookmarks

Leave a Reply