Reportage i Corren

Posted by anna | Retroguide Östergötland | söndag 15 juli 2012 18:26

Den uppmärksamme östgöten har kanske sett att det i gårdagens Corren fanns ett reportage där jag berättar om mitt loppisloppande, om Retroguide Östergötland och så visar jag några favoritfynd, bl a några västtyska vaser.

Om du är ny läsare tack vare denna artikel: Välkommen! Och ni som läst här redan innan: Ni är givetvis också väldigt uppskattade!

Jag ska fråga journalisten om jag kan få lägga ut själva texten i bloggen.

Related Posts with Thumbnails
Share and Enjoy:
 • Print
 • Digg
 • StumbleUpon
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks

6 Responses to “Reportage i Corren”

 1. Lybtar Says:

  Vad roligt!
  Jag var läsare sen tidigare 😉

 2. anna Says:

  Lybtar >> En uppskattad återvändare :)

 3. Jesper Says:

  Hej! Skulle varit jätteintressant att läsa den artikeln, men lite svårt när man bor i Jönköping.

  Vet du om det går att läsa på nätet någonstans? Är också en samlare av vaser från Tyskland samt många andra olika saker.

 4. Anna-Sara Says:

  Hej! Upptäckte din blogg och retroguide tack vare Corren. Fin artikel och FANTASTISK blogg! Jag blir så inspirerad! Har denna sommar fallit pladask för Gefle / Upsala-Ekeby tallrikar och det är så roligt att läsa om dem. Har ju sett porslinet tidigare år och kan inte förstå att jag inte börjat samla tidigare! =) Ser fram emot att fortsätta följa bloggen!

 5. anna Says:

  Jesper, jag ska kolla med journalisten om jag kan få fota av artikeln och lägga upp en lite mer läsvänlig variant här :) Kul med fler sakletarkompisar, har hört att det finns en del bra loppisar i Jönköpingstrakten också.

 6. anna Says:

  Anna-Sara, tack för dina fina ord! Minns själv hur kul det var att upptäcka Upsala Ekeby / Gefle-porslinet. Det är av någon anledning lite roligare tycker jag än Rörstrand som ibland drabbades lite för mycket av massproduktion och försök att i stort sett bara göra nya versioner av gammal design. Lycka till med loppandet!

Leave a Reply