Retrobloggare på Täby galopp 8/6

Posted by anna | på resande fot | torsdag 6 juni 2013 18:14

bild-rensa

Med över 35 grader värme uppe i vindsförrådet har det varit rätt svettigt på sistone – det sker febril aktivitet och rensning. För på lördag smäller det! Då ska jag tillsammans med ett gäng retrobloggare stå på Täby galopp och deras bakluckeloppis. Officiella öppettider är 12-16, men jag har lärt mig vid det här laget att de riktiga rävarna i stort sett alltid är där betydligt tidigare. Nu släpps inte säljarna in förrän tidigast 10, men för den ordentligt fyndsugna kan det nog vara bra att vara där tidigt. Nåja, jag brukar inte riktigt uppskatta den ”hjälp” en del bistår med när jag packar upp mina kartonger. Vi får se vad jag har för taktik den här gången – för så länge kartongerna står inne i bilen borde väl folk ge sig till tåls. Eller?

Jag kommer ha fokus porslin – behöver göra en rensning i gömmorna. En del Gefle, Rörstrand, Gustavsberg och Bo Fajans. Men även lite annat kuriosa och glas. Sen är det ju rätt livsfarligt för plånboken att stå tillsammans med andra personer med liknande smak som troligen säljer jättefina grejer. Jag som har som mål att bara ha ett vindsförråd till hösten…

Förutom jag kommer dessa bloggare stå på loppisen på lördag:

Maria Gilas grotta
Benny Porslinsbloggen
Linda Porslinan
Erica Magania du älskade
Stefan H55
Anna Retrolux

Related Posts with Thumbnails
Share and Enjoy:
 • Print
 • Digg
 • StumbleUpon
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks

One Response to “Retrobloggare på Täby galopp 8/6”

 1. Gila Says:

  Tack för en fantastiskt rolig dag! Hoppas bilresan hem gick fint!

Leave a Reply