Kryddburkar

Posted by anna | Fyndat | fredag 28 november 2008 17:28

Länge har jag letat efter fina kryddburkar. Oftast finns det hela set, men glad blev jag när jag i somras sprang på en loppis där man kunde välja vilka burkar man ville köpa. Setet var ändå redan uppsplittrat. I set finns ofta massa kryddor som jag ändå inte använder så jag valde ut kardemumma och kanel, för det vet jag att jag använder! Färgsättningen passade mig bra också :)

Related Posts with Thumbnails
Share and Enjoy:
 • Print
 • Digg
 • StumbleUpon
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks

3 Responses to “Kryddburkar”

 1. Libby Says:

  Jättesöta!

 2. Magnus Says:

  Jag har några som ser ut som dina fast lite mer slitna, vad står det i botten på dom?

 3. Lorene Says:

  Så nydelig bilde av fuglen. Tusen takk for at du holder Himmelsk igang i disse travle juletider hvor formen ikke er på topp. Ønsker deg en rolig og fin uke fremover :0), og en fin Togrsadskveld.

Leave a Reply