Annandagsfynd

Posted by anna | Fyndat | fredag 26 december 2008 16:29

Vi trotsade dimma och de 12 minusgraderna och begav oss några kilometer söder om Leksand. Det vankades besök på vår nya loppisfavorit Tulavippan i Gagnef, en upptäckt vi gjorde i somras. Där säljer folk sina prylar, man hyr in sig på en hylla eller två och det finns alltid något att fynda, även om man inte trott det innan. Det gäller bara att ha tid att gå några varv och det är bra att ha något att fokusera på, som t ex jag letar efter guldspegel och fina ramar, för då letar man bättre än om man bara tittar totalt planlöst.

Efter två varv kom jag hem med en ”kast”, en riktig sådan, med namnet på typen som legat i lådan på det tryckeri som använt lådan. Typografinörderi på hög nivå. Kanske blir det något att hänga på väggen, eller kanske göra ett eget bord av den…jag ska nog fundera ut något bra!

Related Posts with Thumbnails
Share and Enjoy:
  • Print
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Yahoo! Buzz
  • Twitter
  • Google Bookmarks

Leave a Reply