Fakturera utan företag - en smidig lösning

Fler och fler drömmer om att driva eget. Något som kommer av att vi idag - på ett helt annat sätt - kan dra nytta av våra talanger. En person som gillar att fotografera kan utan tvekan skapa sig en liten sidoinkomst genom denna hobby, en kvinna som gillar att sy kan göra detsamma och en person vars intresse är att bygga upp hemsidor kan också dra ekonomisk nytta av denna talang.

Idag mer än någonsin så efterfrågas kunskaper och då vi dessutom ser att många politiker - ta Macron i Frankrike och Annie Lööf i Sverige - gärna uppmuntrar det mindre företagandet så finns det ytterligare en dimension att ta hänsyn till. Hur ser det ut om tjugo år? Mycket tyder på att det mindre företaget kommer att öka och att fler också kommer att vara anställningsbara som exempelvis frilansare. Det behöver inte vara en förändring av ondo - faktum är att mycket tyder på att det finns fler fördelar än nackdelar med detta. Redan nu finns det en rejäl fördel och den ska vi titta närmare på här: nämligen det faktum att det är möjligt att fakturera utan företag.

Översatt: du kan sälja dina tjänster, dina kunskaper eller dina produkter i ditt eget personnummer och skicka dina fakturor utan att ha en registrerad firma eller ett bolag. Att fakturera utan företag innebär att du - mot en avgift, mellan 5-10% av fakturabeloppet - kan ta in jobb och få betalt precis som vanligt. All skatt betalas in av det företag du väljer att registrera dig hos (du fyller emellertid själv i vilken skattesats du vill ligga på) och all bokföring sker automatiskt.

Mindre administration och större frihet

Att fakturera utan företag är en perfekt lösning för mindre verksamheter som får in uppdrag lite då och då eller för personer som kanske vill testa sina vingar och se om den idé de har är en hållbar sådan. Man kan säga upp tjänsten när som helst och man behöver inte betala en massa avgifter om man inte får in uppdrag.

Det är en tjänst som skapar mervärde för alla parter. Företaget som anlitar dig slipper betala en massa arbetsgivaravgifter, pensioner och semesterersättning. Du som utför jobbet kan göra detta med en trygghet i att allt sker enligt konstens alla regler och företaget som du valt att registrera dig hos kommer att tjäna pengar på dina fakturor. Tre stycken vinnare i en och samma smäll.

Det här är definitivt en tilltalande lösning som ger folk - du och jag - råg i ryggen att förverkliga våra drömmar. Alla har en talang inom någonting. Varför inte försöka tjäna lite extra pengar på denna och samtidigt slippa allt bekymmer som rör skatter, moms, registrering av företag och andra administrativa tidstjuvar som annars kan få en att tappa lusten. Det finns en mängd olika företag som levererar såna här tjänster och en av dom är Andcompany. Kika in och se ifall dom har något som passar dig! Fakturera utan företag och börja resan mot en ny, spännande karriär idag.

23 Jan 2019

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)